Zaalverhuur — Vergaderruimte te huur in Gent

Zaal huren in Gent dichtbij het Sint-Pietersstation of Gent Zuid? Het hele jaar door wordt de Zuilenzaal van het Geuzenhuis ter beschikking gesteld als (vergader)ruimte met een capaciteit van tot 100 personen voor het organiseren van voordrachten, seminaries, plechtigheden, recepties of vergaderingen. Fuiven worden niet toegelaten. 

Voor een meer informele samenkomst zijn de tafels van ons gezellig café De Geus Van Gent (met terras) ook altijd open vanaf 16:00 om te vergaderen tussen pot en pint. 

 

De zaal wordt verhuurd per dagdeel:
van 8:00 tot 12:30, van 13:00 tot 18:30 en van 19:00 tot 23:00. 
Op zondag worden geen zalen verhuurd.

De zaal is een halfuur voor aanvang van uw activiteit toegankelijk, tenzij anders overeengekomen.

Multimediale faciliteiten en audiovisueel materiaal beschikbaar

Het Geuzenhuis biedt u alle faciliteiten om uw activiteit, lezing, vergadering, workshop, receptie, babyborrel ... tot een succes te maken. Beamers, schermen, flat-screen tv, geluidsinstallaties met benodigde micro's en cd-speler, flip-overs, kopieermachine, noem maar op.

Zaal huren? 

Kantienberg 9, 9000 Gent, tel. 09 220 80 20. Vraag naar Marleen De Busscher.
Per e-mail kan u haar bereiken op marleen@geuzenhuis.be.

Catering

Dranken te bestellen via het Geuzenhuis: marleen@geuzenhuis.be.

Indien u broodjes of andere hapjes wenst, dan kunt u dit vrijblijvend bestellen via café De Geus van Gent: geusvangent@gmail.com

Coronamaatregelen

- Private bijeenkomsten binnen kunnen niet doorgaan tot 19/12, behalve in de private woonst. Een private bijeenkomst wordt omschreven als een activiteit waarop je met vooraf bezorgde individuele uitnodigingen werkt. (Bvb. Raden van bestuur en andere vergaderingen).

- Vormingen, opleidingen en workshops kunnen wel doorgaan. Ze worden beschouwd als ‘een dienst van een vereniging aan consumenten’. In dat geval dienen de veiligheidsregels wel nageleefd te worden (deelnemers informeren, middelen voor handhygiëne, desinfecteren, goede verluchting, enz …).

- Exposities (bvb. KIG): kunnen wél doorgaan (volgens basisprotocol cultuur zelfs zonder beperking op grootte van het gezelschap / aantal bezoekers)

- Publieke Evenementen: kunnen doorgaan.

 • Kleine evenementen: tot max. 50p.
  -Zittend
  -Mondmasker
  -CST mag, maar moet niet
  -Als je CST gebruikt, publiek grondig op voorhand informeren
 • Massa-evenementen: vanaf 50p.
  -Zittend
  -Mondmasker
  -CST

Wenst u op uw activiteit gebruik te maken van de bar? Dat kan, op voorwaarde dat er aan tafels gezeten wordt. Dat betekent in het Geuzenhuis dus een maximum van 50 aanwezigen.

 

ONLINE zaalverhuur AANVRAGEN

ZUILENZAAL

max 100 personen
Inclusief bar, podium en geluidsinstallatie. Stoelen en tafels kunnen worden voorzien.
€200 per dagdeel: voormiddag, namiddag of avond
€350 per dag: voormiddag en namiddag
€500 totaal: voormiddag, namiddag en avond