Save the date! #NVDV

 

 
 

Filosofiefestival-nachtvandevrijdenker-2021-savethedate

 

Eindelijk terug perspectief op cultuur! Dat wil zeggen dat er opnieuw een echte live editie komt van de Nacht van de Vrijdenker op zaterdag 20/11/2021 in de Vooruit.  

 
 

Blijf op de hoogte & abonneer je op de nieuwsbrief van de Nacht

 

 

Hoera! Nacht van de Vrijdenker gaat door op 20 november 2021

Eindelijk terug perspectief op cultuur! Dat wil zeggen dat er opnieuw een echte live editie komt van de Nacht van de Vrijdenker op zaterdag 20/11/2021 in de Vooruit. Met alles wat u van de Nacht gewoon bent: sprekers van vlees en bloed. Debatten, panelgesprekken en lezingen op het scherpst van de snee over de meest pregnante issues van vandaag. Zelfs een fysieke boekenmarkt - met signeersessies -, workshops, napraten aan de bar en intieme tête-à-têtes op de filosofa. Zoals beloofd hernamen we het grootste deel van de geannuleerde programmatie van de vorige editie, aangevuld met nieuwe en spannende programma’s.

Online openingsavond op 19 november 2021

Omdat er veel onzekerheid is over internationaal reisverkeer van en naar de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, kiezen we er opnieuw voor om een online openingsavond met internationale sprekers te organiseren op vrijdag 19/11/2021.

Ticketverkoop Nacht van de Vrijdenker

Tickets beschikbaar vanaf begin september. 

Volg Nacht van de Vrijdenker op Facebook, Instagram en Twitter — #NVDV.

     

NIEUWSBRIEF  WEBSITE

Nacht van de Vrijdenker is een organisatie van het Geuzenhuis, huisvandeMens Gent, VermeylenfondsWillemsfonds en het Humanistisch Verbond. Met de steun van deMens.nu, IMD, UitPas, Cultuur Gent, Stad Gent, Boekhandel Walry en Veen Bosch & Keuning. Knack is mediapartner.