KIG: GENT NU - You can't cancel spring     
  Kunst in het Geuzenhuis (KIG) biedt kansen aan jongere en/ of minder bekende kunstenaars die de vrijzinnige gedachte genegen zijn. KIG organiseert maandelijks tentoonstelling en andere creatieve evenementen.
Mei: Hendrik Braet met "Gent Nu: You can't cancel spring" van 8 tot en met 17 mei 2020. 

Tentoonstelling "Gent Nu" van 8 t.e.m. 17 mei 2020

Fotograaf Hendrik Braet besloot in februari een fotoreeks te maken over zijn geliefde thuisstad Gent. De eigengereide stad. De stad waar hij eindelijk een thuis vond. De stad die stilaan een eiland aan het worden is in de ons omringende verrechtsing.

Deze expo was gepland op april 2020 en zou een proevertje worden van zijn werk over Gent dat over een dik jaar ging resulteren in een boek. De huidige maatregelen en het rondgaand virus beslisten daar anders over: Lockdown Light werd ingevoerd. Braet schakelde over naar het fotograferen van de belevenissen in zijn huis, in de Heirniswijk, met zijn dochter Charlotte (8), aangevuld met foto's van Gent pre-coronacrisis.

Beide reeksen, niet te scheiden van elkaar zijn op deze expo te zien. Hendrik Braet en KIG (Kunst in het Geuzenhuis) nodigen u van harte uit op de vernissage op vrijdag 8 mei om 20u, tijdens de eerste online tentoonstelling van het Geuzenhuis.   
 
     
 

 
     
 

8 T.E.M. 17 MEI 2020
GEUZENHUIS - KANTIENBERG 9, 9000 GENT


EEN ORGANISATIE VAN

KUNST IN HET GEUZENHUIS / KIGGRATIS

INFO 
griet@geuzenhuis.be