Welkom in het Geuzenhuis.

Op het programma

In het vrijzinnig humanistisch centrum leggen wij de focus op filosofie, kritisch denken en niet-religieuze zingeving en dat in de vorm van lezingen, debatten, gespreksavonden of het jaarlijks filosofisch ideeën festival Nacht van de Vrijdenker. Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle activiteiten.

Ik wil op de hoogte gehouden worden!

 

Vrijzinnig humanistisch centrum Geuzenhuis

Als humanisten geloven wij in het kunnen van de mens. Maar wat betekent dat precies? Met andere woorden: op zoek naar informatie over het vrijzinnig humanisme? Die lees je hier.

Vrijzinnig humanisme: wat is dat?

 

Zaalverhuur dichtbij het Sint-Pietersplein

Wanneer we zelf niet aan het debatteren zijn in de Zuilenzaal, is deze vergaderzaal in Gent ook te huur voor externe organisaties. Controleer onze zaalkalender of neem vrijblijvend contact met ons op. Voor informelere samenkomsten, kan u steeds terecht tussen pot en pint in Café De Geus Van Gent (met terras!).

Huur een (vergader)zaal  Café De Geus van Gent  

 

Magazine De Geus

 Al deze kritische gedachten en opinies publiceren wij in het toonaangevend vrijzinnig magazine De Geus. Via De Geus online kan je je alvast verdiepen in een aantal artikels. Abonneren op het vierjaarlijkse magazine kan via deze link. Zo ontvang je in januari, april, juli en oktober een volledig exemplaar vol actuele standpunten, cultuur en filosofisch relaas in je brievenbus!

Lees De Geus Online

 

 
 
     

     
     
Volg het Geuzenhuis op