VOLZET | Inschrijven voor 13/09: Literaire Wandeling HetBetereBoek voor Geuzenhuisleden.     
 

VOLZET ! LITERAIRE WANDELING HETBETEREBOEK OP 13 SEPTEMBER

Ontdenk Afrika met Omar Ba, Nadia Dala en hondje Bella: Noord-Afrika op zondag 13 september 

Naast het literaire festival Het Betere Boek op 10 oktober, biedt het Geuzenhuis ook één van de Literaire Wandelingen doorheen Gent aan, aan haar leden en vrienden.

Vooraf bekijk je de documentaire "Adam" van Meryam Touzani, geselecteerd door het Afrika Film Festival, in stadsbibliotheek De Krook. Nadien start de geleide wandeling met Omar Ba, Nadia Dala en haar hondje Bella door Gent. Met haar verhalen laat ze je op een andere manier naar Afrika kijken. Eindpunt is het Geuzenhuis waar je gebak en koffie/thee aangeboden krijgt. 

  • Over "Adam": In de Medina van Casablanca runt Alba, moeder van een 8-jarig meisje, een Marokkaanse patisserie. Wanneer Samia, een jonge zwangere vrouw, bij haar aanklopt, kan Abla zich niet inbeelden dat haar leven voorgoed zal veranderen. Een toevallige speling van het lot, twee vrouwen op de vlucht en de weg naar de essentie van menselijkheid.

Wandel gratis mee als vriend van het Geuzenhuis! 

Het Geuzenhuis biedt u deze wandeling op zondag 13 september graag gratis aan. Het aantal plaatsen is voor ieders optimale beleving echter beperkt. Daarom vragen wij u zich in te schrijven via onderstaand formulier.

 

Praktisch

Start: 13u aan Bibliotheek De Krook

Einduur: 17u in het Geuzenhuis 

Inschrijven: verplicht via onderstaand formulier

 

 
     
   
 
 
 

ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020 - 13:00


EEN ORGANISATIE VAN

HETBETEREBOEK 2020

GEUZENHUIS

WILLEMSFONDS VZWGRATIS

VOLZET