Vacature: Administratief medewerker (50%)

 

 

 
 
 

Het Geuzenhuis zoekt een deeltijdse medewerker die de dagelijkse administratie op zich neemt en de coördinator ondersteunt in het financieel en zakelijk beheer.

 INTERESSE? STEL JE KANDIDAAT EN MAIL NAAR GRIET@GEUZENHUIS.BE

 
 

 Download de vacature hier als pdf-bestand: Vacature administratief medewerker.pdf

 

 

 

TAKENPAKKET

Je bent verantwoordelijk voor: 

- Facturatie en financiële administratie
- Voorbereiding van de boekhouding
- Administratief beheer
- Opvolging adresbestanden
- Onthaal
- Opmaak begrotingen
- Opvolging praktische zaken

Je ondersteunt:

 • de programmatie van het Geuzenhuis: je bereidt de begroting voor, stelt financiële overzichten op per evenement, regelt contracten/onkostenvergoedingen met sprekers, voor onze internationale sprekers boek je treintickets of vliegtuigreizen, je reserveert hotelkamers. Je huurt technisch materiaal bij stad, provincie of andere uitleendienst. Je ondersteunt subsidieaanvragen, regelt stadsdagen, ... Je beheert de inschrijvingen. Je bent actief aanwezig op het evenement en helpt mee waar nodig.

  Deze evenementen zijn in de eerste plaats:
  Nacht van de Vrijdenker
  Stoicon-X Gent
  • Debatten, boekvoorstellingen, lezingen in het Geuzenhuis (zie onze programmatie
 • het Feest Vrijzinnige Jeugd Gent: je woont de vergaderingen met bestuur en leerkrachten bij, je contacteert de scholen en verzamelt de inschrijvingen, je huurt locaties en materiaal, je boekt workshops, je bent het aanspreekpunt voor de ouders in de aanloop van het feest, je schrijft attesten verlet uit,…
 • de logistieke werking van het Geuzenhuis: bij technische problemen contacteer je in overleg met de coördinator de loodgieter, elektricien, chauffagist, de liftbeheerder,... Je bestelt poetsmateriaal, koffie en andere dranken plus toebehoren. Je contacteert de wasserij voor het linnengoed. Je noteert de meterstanden en geeft dit door aan de betrokken instanties.
 • de administratieve werking van het Geuzenhuis: je staat in voor de input van de boekhouding en regelt de contacten met de boekhouder, je bestelt kantoormateriaal, je koopt attenties aan voor vrijwilligers en leerlingen secundair, je contacteert scholen i.f.v. schoolbezoeken, je brengt het archief jaarlijks op orde, je ondersteunt de vzw-wetgeving (statutenwijziging doorgeven aan de griffie, jaarverslag indienen enz), je schrijft het verslag, mailing leden enz.
 • het onthaal van het Geuzenhuis: vanuit de infobalie verstrek je informatie aan de bezoekers, je verwijst zo nodig door naar huisvandeMens Gent, je informeert over onze UITPAS werking en wanneer wenselijk zet je koffie klaar in de zalen plus beamer en ander gevraagd technisch materiaal.

PROFIEL

Je houdt van cijferwerk, je speelt met Excellijsten, houdt alles secuur bij en werkt gestructureerd

- Je bent niet bang om handen uit de mouwen te steken waar nodig.

Je gaat graag om met mensen en werkt graag in teamverband.

- Avond- en weekendwerk schrikt je niet af.

 

AANBOD

Contract van onbepaalde duur

Loonbarema pc 337 non-profit; loonschaal II

Maaltijdcheques

Fietsvergoeding

Toffe werksfeer

 

SOLLICITEREN

Beschrijf je motivatie in een brief. Bezorg deze brief met CV aan Griet Engelrelst via griet@geuzenhuis.be , ten laatste op 28/02/2022. Op basis van deze brief wordt een eerste selectie gemaakt. Geselecteerden worden uitgenodigd voor een gesprek.

 

STEL JE KANDIDAAT