Poëzie Jam | Open call voor kritische gedichten     
 

Open call voor kritische gedichten | Live Poëzie Jam 

Tijdens de jaarlijkse Poëzieweek (28/01 - 3/02) organiseert het Geuzenhuis voor de eerste keer een open Poëzie Jam voor Gentse studenten en jongeren via Instagram Live op dinsdag 2 februari 2021. 

What's in it for you? 

Het Geuzenhuis wil met deze Poëzie Jam een gezellige avond als blokpauze organiseren (of als afwisseling van de lockdownavonden thuis) en in dezelfde beweging een platform bieden aan jonge stemmen en schrijvers. 

Praktisch

Iedereen mag meedoen. Inschrijven kan via dit formulier door vermelding van naam en titel van jouw tekst of de tekst je wil brengen. 

Kritische noot. De inhoud van de schrijfsels moet gaan rond maatschappelijke kwesties, humanistische of humanitaire topics in de breedste zin van het woord. 

Live sessie(s) . Via @geuzenhuis op Instagram wordt er op dinsdagavond 2 februari om 19u30 live gegaan en zal achteraf opnieuw te bekijken zijn. 

 We hopen jullie massaal digitaal te mogen verwelkomen.  


   

Herbeleef

Een avond voor herhaling vatbaar! Meer dan 150 keken en luisterden mee naar de stuk voor stuk rake, prakkende en kritische teksten over maatschappij en mentaal welzijn. We hadden het over discriminatie, coronavirus, mentale gezondheid en koude. Hoewel we allemaal the chills ervan kregen, was het een warme avond vol steun en klappende handjes-emoji. 

Helaas is de live video niet te herbekijken, maar volg alvast alle woordgoochelaars die deelnamen aan de avond via Instagram: Anne Kuit , Slam-T , Sirius-Soul , Tot zover , Warboek , Marie Louise  en Razieh

 

Met extra dank aan Slam-T en Umoja Gent voor de ondersteuning. 

 
   
 
 
 

2 FEBRUARI 2021 - 19u30
ONLINE VIA  INSTAGRAM


EEN ORGANISATIE VAN

VC GEUZENHUIS

SLAM-T

UMOJA GENT

 

GRATIS