­


© Binjalsvegkitchen.com

     
  Genetisch gemodificeerde organismen. Het is een hele mond vol en een concept waar veel mensen zeer sterke gevoelens over hebben. Tijdens dit debat zullen twee mensen met een unieke positie op het speelveld van die genetisch gemanipuleerde landbouwgewassen met elkaar in gesprek gaan.

Het belooft een avond te worden met een stevig inhoudelijk debat waar zeker ruimte zal zijn voor interactie met het publiek. Natuurlijk is er ook een kans zijn om ons heerlijk, zelfgebrouwen Hoogspringbier te degusteren tijdens de pauze.
 
     
 
 
 
     
 

PANEL


 
   
 
 
                 
 
  Prof. Petra De Sutter is fertiliteitsexperte, senator en parlementslid voor Groen in de Raad van Europa. Ze zal komende verkiezingen te vinden zijn op de eerste plaats van de Groene Europese lijst. Ze pleit samen met Bart Staes in De Morgen voor een agro-ecologische benadering waar andere technieken dan ggo’s worden aangewend.

Prof. Geert De Jaeger is adjunct wetenschappelijk directeur van het VIB-UGent Centrum voor Planten Systeembiologie. Hij ziet een groot potentieel in het gebruik van ggo’s in combinatie met ecologische landbouwtechnieken. Daar schrijft en spreekt hij vaak over.
   
                 

 
     
   
 
 
 

DINSDAG 2 APRIL 2019 - 20:00


EEN ORGANISATIE VAN

't Zal Wel GaanGRATIS


MEER INFO